Welzijn

Vrouw comfortabel op bank

Onze zorg voor welzijn

Een groot deel van ons leven brengen we binnen door, gemiddeld wel 90% van onze tijd. In huis, op school of op het werk, in winkels, musea, sporthallen of in een ziekenhuis. Daarom is het van cruciaal belang dat de gebouwen die we ontwerpen en bouwen het fysieke en psychologische welzijn van de mens garandeert. Bij het ontwikkelen van onze oplossingen zetten we daarom ook altijd de gebruiker van het gebouw centraal. Of het nu gaat om thermisch en akoestisch comfort, luchtkwaliteit, optimaal licht of zelfs een aangenaam uitzicht, we kijken naar de essentie van een gezond gebouw.

Welke invloed hebben onze zintuigen op ons welzijn?

Hoe werken wij aan welzijn?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze oplossingen voor een beter welzijn.
 

Met onze INTEGRAL PROJECT SOLTUTIONS pakken we complexe projecten integraal aan. Wij zorgen ervoor dat u vooraf inzicht heeft in alle mogelijke oplossingen en in de effecten die de voorgestelde maatregelen hebben op welzijn, energiezuinigheid, circulariteit en kosten. Door te sturen op integrale prestaties zijn écht duurzame en betaalbare gebouwen mogelijk waarbij welzijn en gezondheid van de bewoners of gebruikers centraal staan.

Met ACTIVEWARMTH bieden we een all-electric wandverwarmingssysteem dat onzichtbaar verwerkt is in de wanden en dankzij een sensor alleen dáár verwarmt waar nodig. ACTIVEWARMTH maakt gebruik van warmtestraling, wat ervoor zorgt dat de luchttemperatuur niet direct verhoogd wordt en de lucht niet uitdroogt. De luchtsnelheid blijft onveranderd, waardoor de ruimte comfortabel aanvoelt.  Ook zorgt de binnenwand voor een goede geluidsisolatie.

Met ons CLADIWALL systeem en onze GEPERFOREERDE BINNENDOOSCONSTRUCTIES zorgen we voor meer akoestisch comfort in metalen hallen. Dit is extra belangrijk voor gebouwen waarin een hoge geluidsproductie is. Denk bijvoorbeeld aan sportzalen of productiehallen. De geperforeerde metalen binnendozen gevuld met geluidsabsorberende glaswolisolatie zorgen voor optimaal akoestisch comfort voor de gebruikers van het gebouw.

Voor onze thermische en akoestische isolatieoplossingen maken we gebruik van Isover glaswol. De uitzonderlijke thermische eigenschappen helpen warmte binnen of juist buiten te houden en maken ruimtes comfortabel. Door de open, elastische structuur is glaswol zeer goed in het dempen van geluid. Bovendien is Isover glaswol onbrandbaar en draagt het bij aan brandveilige gebouwen. Voor binnenoplossingen maakt Isover gebruik van een natuurlijke binder (Friendly glass wool) waardoor de glaswol comfortabel te verwerken is.

Wat wij u nog meer beloven

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Samen met onze klanten werken we aan het design van duurzame, toekomstbestendige gebouwen.

Tandwielen

EFFICIENCY

Samen met onze partners komen wij tot een optimaal en (kosten)efficiënt bouwproces.