Efficiency

Radars

Onze zorg voor efficiency

In de bouw hebben we te maken met personeelstekorten, arbo-wetgeving, verhoogde eisen aan kwalitatief en duurzaam bouwen én toenemende logistieke uitdagingen. Daarbovenop komt nog dat gebouwen betaalbaar moeten zijn en de prestaties geborgd voor de lange termijn. Daarvoor zijn efficiënte oplossingen en processen nodig. Wij geloven in kennis delen, innoveren en in een vroeg stadium samenwerken met onze bouwpartners om te komen tot optimale en (kosten)efficiënte bouwprocessen en gebouwen.

Optimale inzet van kennis en middelen

Hoe werken wij aan efficiency?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze oplossingen voor optimale efficiency.
 

Met onze INTEGRAL PROJECT SOLUTIONS pakken we complexe projecten integraal aan. Zo heeft u vooraf inzicht in alle mogelijke oplossingen en in de effecten die de voorgestelde maatregelen hebben op welzijn en duurzaamheid, maar ook op de kosten gedurende de gehele levensduur (TCO). Voor renovatie- of transformatieprojecten, die vaak complex zijn, maken we het proces eenvoudiger en inzichtelijker met het integraal beslismodel Saint-Gobain CONNECT. Dit is een uniek hulpmiddel op basis van geavanceerde, parametrische technologie van OMRT en de kennis en ervaring uit de bouw- en maakindustrie van Saint-Gobain.

Met ENERGYFACADE SI CUSTOM bieden we maatwerk voor BIPV-gevels. Niet alleen qua kleur of glasafwerking, maar ook op het gebied van geometrie is veel mogelijk, zoals rechthoeken, driehoeken of veelhoeken. Met ENERGYFACADE SI CUSTOM zijn wij in staat om het type cell, de afmeting en de paneelindeling zo optimaal mogelijk af te stemmen op de paneelgeometrie. Zo kunnen wij een zo hoog mogelijke output (Wattpiek – Wp) van het paneel garanderen die kan oplopen tot circa 220 Wp/m2.

Onder het motto 'Wij bouwen vóór, u bouwt door' bieden wij verschillende op maat gemaakte systemen aan die het werk op de bouwplaats versnellen en afval op de bouwplaats voorkomen. Met onze AFBOUWPAKKETTEN® maken we gipsplaten prefab voor u op maat en leveren we ze als compleet werkpakket in de juiste volgorde per ruimte bij u aan. Met FUTUROWALL leveren wij een compleet prefab binnenwandsysteem en met FUTUROWALL XL zelfs een volledige prefab binnenwand. 

Als comfort, brandveiligheid en ontwerpvrijheid belangrijk zijn bij metalen hallen, levert een ontwerp met metalen binnendozen de beste prestaties. De langere opbouwtijd wordt hier vaak als nadeel gezien. Daarom ontwikkelden we CLADIWALL. Dit geprefabriceerde gevelsysteem op basis van binnendozen verkort de bouwtijd aanzienlijk. Bovendien is de gevel direct wind- en waterdicht, waardoor na de montage direct met de werkzaamheden aan de binnenzijde kan worden begonnen.

Voor al onze oplossingen hebben wij deskundige adviseurs in huis die u een integraal projectadvies kunnen geven, van ontwerp tot aan de realisatie. Voor onze prefab op maat gemaakte systemen zorgen onze BIM-engineers voor de volledige werkvoorbereiding. Door de in-house productie en het werken met één BIM-bronbestand zijn kwaliteit en efficiency gegarandeerd. Zo waarborgen we een hoge kwaliteit met een maatvaste uitvoering en voorkomt u onnodige faalkosten. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie over onze oplossingen.

Wat wij u nog meer beloven

Vrouw relaxt op bank

WELZIJN

Onze oplossingen bieden bewoners en gebruikers van gebouwen duurzaam comfort.

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

We werken samen met onze klanten aan het design van duurzame, toekomstbestendige gebouwen.