AFBOUWPAKKETTEN®

Prefab op maat gemaakte werkpakketten

AFBOUWPAKKETTEN® zijn prefab op maat gemaakte gipsplaten die we als compleet werkpakket in de juiste werkvolgorde per ruimte afleveren op de bouwplaats. Hiermee werkt u sneller, efficiënter en veiliger. U bespaart bovendien op logistieke kosten en heeft minder snijafval en stof op de bouwplaats.

Belangrijkste voordelen AFBOUWPAKKETTEN®

• Wij adviseren, samen met uw partner in afbouw, in prestaties en wandsystemen en engineeren het project in BIM.
• Wij snijden alle platen geautomatiseerd op maat en recyclen direct het restmateriaal: u heeft minder bouwafval en een schone en stofvrije bouwplaats.
• Wij ordenen de platen in pakketten per ruimte en op werkvolgorde: u ordent het werkproces en vereenvoudigt de samenwerking met onderaannemers.
• Wij leveren op de bouwplaats en u zet het in de juiste ruimte: minder logistieke bewegingen en overzicht op de bouwplaats.
• Wij leveren een efficiënt montageplan bij elk Afbouwpakket: u levert volgens plan op, zonder faalkosten.
 

Prefab op maat gemaakte gipsplaten, op werkvolgorde per ruimte geleverd

Campagnevisual AFBOUWPAKKETTEN

Als aannemer wilt u vooral dóórbouwen. En daar komen steeds meer uitdagingen bij kijken. Zaken zoals personeelstekort, arbo, verhoogde eisen met betrekking tot kwalitatief en duurzaam bouwen én toenemende logistieke uitdagingen. Al deze factoren zijn van grote invloed op uw bedrijfsvoering.

Afbouwpakketten®: wij bouwen vóór, u bouwt door

Met onze Afbouwpakketten®  helpen wij u om dóór te bouwen.  Afbouwpakketten®  zijn prefab op maat gemaakte werkpakketten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort. De Afbouwpakketten® bestaan uit beplating op maat, die we voor maximaal rendement en productiviteit keurig op werkvolgorde per ruimte leveren. Ofwel: wij bouwen vóór, u bouwt door.

Bekijk onderstaande video voor een duidelijke uitleg van het complete proces; van advies tot levering.


Engineering in BIM

Engineering Afbouwpakketten in BIMWij engineeren uw project in BIM. Per ruimte delen we de wanden en plafonds efficiënt op in gipsplaten en bepalen we de werkvolgorde. Vervolgens laten we u de tekeningen controleren en in overleg met uw bouwteam en/of afbouwer definitief vaststellen.

We werken vanuit één BIM-bronbestand, waardoor alle partijen met dezelfde data werken en waarin alle wand- en plafondsystemen zijn opgenomen. Zo waarborgen we een hoge kwaliteit met een maatvaste uitvoering en voorkomt u onnodige faalkosten.

Wij bouwen vóór, u bouwt door

Uw contactpersoon