INSULSAFE PREFAB

Inblaaswol voor off-site (prefab) industrie

Het isolatiemateriaal INSULSAFE PREFAB bestaat uit glaswolvlokken die speciaal ontwikkeld zijn om fabrieksmatig te worden verwerkt in off-site constructies, zoals prefab houtskeletbouwelementen.

Belangrijkste voordelen INSULSAFE PREFAB

• Zeer goede isolatiewaarde
• Blijft na het inblazen goed op zijn plek zitten
• Gewaarborgde thermische eigenschappen
• Isolatie en machines sluiten naadloos aan op geïndustrialiseerde productieprocessen
 

Efficiënt isoleren van prefab constructies

Prefab houtbouw

De off-site (prefab) timmerindustrie stelt hoge eisen aan kwalitatief hoogwaardige en efficiënt te verwerken isolatie. Daarom werken we samen met onze partners aan een nieuwe, innovatieve manier van het isoleren van off-site constructies, zoals prefab houtskeletbouw. 

Door het machinaal inblazen van Isover glaswol isolatie kan het productieproces van prefab elementen verder worden geïndustrialiseerd. We ontwikkelen hiervoor speciale isolatie en machines die naadloos aansluiten op het geïndustrialiseerde productieproces van onze off-site (prefab) klanten.

Het isolatiemateriaal INSULSAFE PREFAB bestaat uit glaswolvlokken die speciaal ontwikkeld zijn om fabrieksmatig te verwerken in off-site constructies, zoals prefab houtskeletbouw. Een innovatieve inblaasmachine  blaast onder druk de glaswolvlokken in het element. Daar vormen ze een naadloze, homogene isolatielaag, zonder koudebruggen door kieren of naden. Bovendien is er geen sprake meer van afval.

Gewaarborgde thermische eigenschappen

INSULSAFE PREFAB heeft een zeer goede isolatiewaarde, is stabiel en zakt niet in tijdens transport, montage of gebruik. Door een geavanceerde inblaastechniek, waarbij we over het prefab element een grote ‘inblaasplaat’ met meerdere inblaasmonden positioneren, zijn de mechanische en thermische eigenschappen gewaarborgd.

 

 

Uw contactpersoon