Tools

Tools

Handige tools

Met onze tools maken wij uw werk graag gemakkelijker. Hieronder vindt u een overzicht van onze tools en services.

Calculator luchtdichtheid geperforeerde binnendozen

Hoe zorgt u voor een goede luchtdichtheid bij geperforeerde binnendozen? Met welk isolatieproduct of -systeem voldoet u aan de gestelde eisen? Met deze calculator berekent u dit eenvoudig zelf.

Vul uw projectgegevens in en start de berekening. De tool laat vervolgens zien welke METAL CLADDING SOLUTIONS geschikt zijn voor uw project. En welke niet.

>> Start hier uw lekverliesberekening

Luchtdichtheidstool metaalbouw

Integraal beslismodel voor renovatie & transformatie

Om complexe renovatie- of transformatieprojecten te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken, hebben wij samen met OMRT het integraal beslismodel CONNECT ontwikkeld. Een uniek hulpmiddel op basis van geavanceerde, parametrische technologie van OMRT en de kennis en ervaring uit de bouw- en maakindustrie van Saint-Gobain.

>> Meer informatie over CONNECT

Saint-Gobain CONNECT

Rekenprogramma voor thermische berekeningen

Wilt u thermische berekeningen maken voor prefab gevel- of dakelementen met verschillende houtpercentages? Of zoekt u de juiste isolatiedikte om de vereiste Rc-waarde voor uw metalen gevel te behalen?

Voor deze en andere constructies kunt u met Isover Termical eenvoudig zelf uw thermische berekeningen maken.

>> Ga naar Isover Termical

Isover Termical

Vind eenvoudig de bestektekst voor uw oplossing

Met onze bestekservice vindt u via enkele eenvoudige keuzes de juiste bestektekst volgens de STABU2-systematiek voor onze FACADE SOLUTIONS en METAL CLADDING SOLUTIONS.

>> Ga naar de bestekservice

Bestekservice