Overzicht Solutions

20 results
Image
3d ActiveWarmth

ACTIVEWARMTH

ACTIVEWARMTH biedt het hoogste wooncomfort op gebied van warmte, binnenklimaat en geluidsisolatie. Het is een sensorgestuurd all-electric wandverwarmingssysteem dat alleen dáár verwarmt waar nodig. Perfect voor gasloze woningen met een laag energieverbruik.

Image
3d Afbouwpakketten

AFBOUWPAKKETTEN®

AFBOUWPAKKETTEN® zijn prefab op maat gemaakte gipsplaten die we als compleet werkpakket in de juiste werkvolgorde per ruimte afleveren op de bouwplaats. Hiermee werkt u sneller, efficiënter en veiliger. U bespaart bovendien op logistieke kosten en heeft minder snijafval en stof op de bouwplaats.

Image
3d Airtight Solutions

AIRTIGHT SOLUTIONS

Luchtdichte oplossingen beschermen tegen energieverlies en vochtproblemen. Een goede luchtdichting voorkomt vochtproblemen, bespaart energie, draagt bij aan geluidwering, verbetert wooncomfort en heeft een positief effect op de gezondheid. Daarom bieden wij producten voor een optimale luchtdichting.

Image
Beplating

BEPLATING

Speciaal voor off-site hebben we twee typen beplating ontwikkeld. De gipsvezelplaat Gyproc Rigidur®-H is zeer geschikt voor meer constructieve belasting en de vezelversterkte Gyproc DuraGyp® Prefab gipsplaat is door de hogere massa stootvaster met betere brandwerende en akoestische eigenschappen.

Image
3d binnendoosconstructie horizontale beplating

Binnendoosconstructies

Met goed geïsoleerde binnendoosconstructies bouwt u energiezuinige, comfortabele, duurzame en brandveilige metalen hallen volgens de nieuwste regelgeving. Door de vele esthetische mogelijkheden in gevelbekleding heeft de architect een grote ontwerpvrijheid.

Image
Vrachtwagen met balen glaswolresten

CIRCULAIRE PROCESSEN

Afval moet dé nieuwe grondstof worden. Daarom kijken we samen met onze off-site klanten naar de slimste recycletrajecten voor zowel Isover glaswol als Gyproc gipsvezelplaten. Zo werken we samen met onze partners aan het verduurzamen van gebouwen en het reduceren van afval.

Image
3d CLADIPLUS klein

CLADIPLUS

CLADIPLUS is een innovatief gevelisolatiesysteem voor renovatie van bestaande metalen gevels met een horizontale beplating. Dit systeem maakt het mogelijk om een gebouw te renoveren naar een hogere thermische isolatiewaarde met gebruik van de bestaande binnendozen. 

Image
3D CLADIWALL

CLADIWALL

CLADIWALL is een prefab gevelelement voor het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van metalen hallen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. CLADIWALL heeft een aanzienlijk kortere bouwtijd dan traditionele binnendoossystemen en is leverbaar met zowel dichte als geperforeerde binnendozen.

Image
3D ENERGYFACADE CIGS

ENERGYFACADE CIGS

ENERGYFACADE CIGS is een compleet, modulair BIPV gevelsysteem dat in nagenoeg alle type gevelconstructies kan worden geïntegreerd, zowel bij nieuwbouw als renovatie. De glas-glas zonnepanelen van het systeem maken gebruik van geavanceerde dunne-film technologie (CIGS).