Saint-Gobain Solutions in de Benelux

Changing World, Changing Solutions

Saint-Gobain Solutions in de Benelux

Nederlands / Français

De wereld verandert in hoog tempo. Oók de bouw. Andere ideeën op het gebied van welzijn en duurzaamheid vormen het fundament voor de wereld van morgen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee die vragen om nieuwe oplossingen.

Als Saint-Gobain Solutions zijn wij voortdurend op zoek naar de beste oplossingen voor deze veranderende wereld. Wij richten ons specifiek op het bieden van innovatieve en efficiënte systeemoplossingen als ook op het geven van projectadvies. Aan de basis staat dat onze oplossingen bijdragen aan een comfortabele en duurzame leefomgeving. Wij streven ernaar uw bouwpartner van morgen te zijn.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze oplossingen.

Facade Solutions

Met onze FACADE SOLUTIONS leveren wij slanke, esthetische en/of energieleverende gevels die passen binnen een efficiënt bouwproces.

 • PHOENIXFACADE: met dit gevelsysteem kunt u koudebrugvrij bouwen
   
 • ENERGYFACADE CIGS: energieleverend gevelsysteem met zonnepanelen (BIPV) op basis van dunnefilm-technologie
   
 • ENERGYFACADE SI CUSTOM: energieleverend gevelsysteem met zonnepanelen (BIPV) op basis van monokristallijne technologie
Facade Solutions

Metal Cladding Solutions

Met onze Metal Cladding Solutions bouwt u hoogwaardige metalen gebouwen met een snelle bouwtijd.

Download onze 'Catalogus Metal Cladding Solutions 2023' of onze 'Prijslijst Metal Cladding Solutions 2024 België/Luxemburg' voor ons complete assortiment.

Metal Cladding Solutions

 

Interior Solutions

Met onze Interior Solutions bieden wij efficiënte wand- en plafondsystemen die de productiviteit vergroten en het comfort verhogen.

Interior Solutions

Blowing Wool Solutions

Met onze Blowing Wool Solutions kunt u snel en efficiënt isoleren bij na-isolatie van spouwmuren en bij prefab elementen.

Blowing Wool Solutions

 

Off-Site Solutions

Met onze Off-Site Solutions kunt u rekenen op brandveilige, luchtdichte, energie-efficiënte, akoestische en duurzame oplossingen met hoge prestaties voor prefab gevels en daken.

CIRCULAIRE PROCESSEN: slimme recycletrajecten voor zowel Isover glaswol als Gyproc gipsvezelplaten

AIRTIGHT SOLUTIONS: assortiment voor optimale luchtdichting in de houtskeletbouw

Off-Site Solutions

 

Integral Projects Solutions

Met onze Integral Project Solutions pakken we projecten integraal aan. Daarbij zetten we de behoeften van de bewoner of gebruiker van het gebouw centraal en kijken tegelijkertijd naar de behoeften van alle belanghebbenden. 

 • ONDERWIJSGEBOUWEN: integrale aanpak voor gezonde en toekomstbestendige onderwijsgebouwen
   
 • RENOVATIE & TRANSFORMATIE: integrale aanpak met hoge prestaties op welzijn, duurzaamheid en financiële efficiëntie in de praktijk
Integral Project Solutions

 

Technical Insulation Solutions

Saint-Gobain Isover Technische Isolatie Benelux is een gespecialiseerde business unit binnen Saint-Gobain Solutions. Onder de merknaam Isover bieden we producten, oplossingen, advies en services in de markt aan in de technische isolatiesegmenten Industrie, HVAC, Marine en OEM.

Download onze ‘Catalogus Isover Technische Isolatie 2023 Benelux’ of ga naar voor meer informatie naar benelux.saint-gobain-technical-insulation.com.

Saint-Gobain Technische Isolatie

 

Integraal projectadvies

 

Integraal projectadvies

Omdat ieder project uniek is, gaan onze ervaren adviseurs graag met u om tafel voor een integraal projectadvies. Zij helpen u bij het maken van thermische en constructieve calculaties, het berekenen van de opbrengsten van onze solar oplossingen en het adviseren over detaillering en luchtdichting. Ook denken onze adviseurs mee over uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Wilt u weten wat wij direct voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. 

 • M: info@saint-gobain-solutions.be
   
 • T: +32 3 360 23 67 / +32 3 360 23 69

Over Saint-Gobain Solutions

Saint-Gobain Solutions in België is een handelsnaam van Saint-Gobain Construction Products Belgium NV. U kunt hier onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden downloaden.