Hero Image
Campagnebeeld AFBOUWPAKKETTEN

Afbouwpakketten categoriewinnaar ‘Fabrikant van de Toekomst’

Eerste plek bij categorie 'Hindervrije Bouwlogistiek'


10 juni 2021
Op dinsdag 8 juni jl. zijn Saint-Gobain Solutions en Gyproc Nederland verkozen tot categoriewinnaar in de ‘Fabrikant van de Toekomst’ verkiezing van de Koninklijke Hibin. Bij ‘Hindervrije Bouwlogistiek’ kwam Afbouwpakketten op de eerste plek, fantastisch! 

Mark van Houten, commercieel directeur GYPROC en ISOVER Nederland en Simon Scheepens, business unit manager Saint-Gobain Solutions namen die middag, in het bijzijn van een klein gezelschap, de prijs in ontvangst.

fabrikant_van_de_toekomst_verkiezing

Koninklijke Hibin

De Koninklijke Hibin organiseert jaarlijks een verkiezing waaraan diverse partijen uit de bouwsector meedoen. Er zijn vier categorieën die je de titel ‘Fabrikant van de Toekomst’ kunnen opleveren:

  • Versnelling van de bouw- en renovatieopgave
  • Hindervrije bouwlogistiek
  • Minder primaire grondstoffen
  • Data voor stroomlijning in de bouwsector

Afbouwpakketten werd voor twee categorieën genomineerd, waarvan er één gewonnen is. De overall winnaar mag zich een jaar lang ‘Fabrikant van de Toekomst’ noemen. Benieuwd wie er heeft gewonnen? U leest het hier.

Publieksprijs

Naast de door een vakjury verkozen winnaar valt er nog een prijs te vergeven! Namelijk die van het publiek. U kunt nu uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Wie verdient volgens u de publieksprijs van de ‘Fabrikant van de Toekomst’ verkiezing? Breng hier uw stem uit.

Afbouwpakketten®

Innovatieve Afbouwpakketten® zijn werkpakketten geheel op maat, die in vijf niveaus worden aangeboden. U wilt graag dóór bouwen en tegenwoordig komen daar steeds meer uitdagingen bij kijken.